Jordi Serra, nou alcalde



No afirmaré que en Serra sigui el meu candidat. No ho és. És més m’atreviria a assegurar que no és l’alcalde que necessita Badalona en aquests moments després de l’etapa Arqué.

Pel que respecta al nomenat per ser el successor en l’alcaldia Jordi Serra Isern, afirmem que és un despropòsit majúscul que el nostre Ajuntament sigui dirigit per un senyor sense curriculum laboral conegut, un senyor que ha viscut sempre de la sopaboba del PSC i que l’únic mèrit que se li pot reconèixer ha estat servir fidelment i obeir cegament les ordres dels seus patrons del carrer Nicaragua, per cert, sempre nefastes per Badalona.
Veure: Comunicat de Ciutadans de Badalona

Subscric enterament aquesta denúncia tan explícita i que, d’altra banda, el mateix ajuntament pública a la seva pagina web. Per tant no es pot dir que sigui una valoració esbiaixada.

Veure: dades biografiques dels regidors i regidores


Ara be, el PSC ens ha ofert un tragala i avui el nostre municipi és dirigit pel Sr. Jordi Serra Isern, alcalde. Els interessos interior de partit han primat sobre els interessos primers de ciutat. Ja hi estem acostumats a aquests comportaments per part del partit majoritari.

Una dada important a tenir en compte és que no ha esta l’agrupació del PSC a Badalona qui ha fet l’elecció del nou alcalde, de Badalona, simplement s’han ratificat en la decisió pressa per les altes instàncies del Carrer de Nicaragua. Els militants de Badalona pinten ben poc. De fet Serra és un imposat extern continu: ho va ser com a primer secretari i ho és com a alcalde. Els únics recolzaments dins del seu partit li provenen de fora. Naturalment això obliga. Governarà per i amb les directrius dels de fora. És més comença a estendre's el rumor de que des de can Nicaragua imposaran un control del govern badaloní mitjançant un enviat especial –diguem comissari polític- provenint del Baix Llobregat: un “Zaragoza boy”.

De consumar-se aquesta submissió estaríem davant d’un atemptat a la independència municipal que no podem tolerar els badalonis; davant d’un acte vergonyós i imperdonable acceptat pel nou alcalde i davant d’un acte d’humiliació sense precedents pel que significa el lliurament de la nostra ciutat en mans d’interessos forans.

Com he dit anteriorment Serra no és el meu candidat ni el considero amb la qualificació suficient per dur l’alcaldia. Però és l’alcalde. És el meu alcalde i per tant li haig de desitjar la capacitat necessària per dur aquesta feixuga tasca i la disposició per satisfer les necessitats més elementals dels badalonins i badalonines.
Aquest ha de ser l’objectiu prioritari del nostre mandatari municipal. Esperem que sigui capaç de complir amb la nostra ciutat.

Comentaris

Anònim ha dit…
Es un españolista del Baix llobregat, un maleducado y prepotente, todo un fichaje, hijo politico de Salas, que se puede esperar de un personaje, que se ha dedicado a colorcar en el hospital municipal a su mujer por ser cuñada de la exalcaldesa, hacer el lameculos del casquete para que lo mantuvieran de primer secretario, quiso aprobar por via de urgencia la recalificación del campo de la avenida Navarra, su objetivo es enriquecerse a costa de nuestra ciudad con su primo haciendole la cobertura , su hermano jefe de informatica en el ayuntamiento, no se si es que la fontaneria es ahira informatica,. un desastre dime con quien andas y te dire quien eres, los Dalton al poder.

Entrades populars d'aquest blog

Feliz 2014

Legalizar la falsificación.

¡ Se acabaron las lágrimas !