Un carrer per VICENÇ FERRER




Envia un email al alcalde

Ha mort un home que ha dedicat la seva existència a ajudar els demès. El nostre estil de vida fa poc imaginable la labor altruista d'aquest gran home. Com ho podem imaginar nosaltres que vivim cada dia més en una societat on els valors es redueixen al més pur materialisme i que fem apologia del capitalisme, Jo i només jo?

Per aquest motiu quan t'assabentes que existeixen persones que es dediquen a ajudar els altres sense demanar res a canvi, sols pel plaer de portat una mica de felicitat entre uns pocs desheretats de la terra , et quedes una mica sorprès i meravellat, com incrèdul, i de vegades, alguns, ens veiem obligats a pensar en el sentit que te la nostra vida i la nostra presència al mon. És un debat que m'agradaria portar a aquells que ho vulguin encetar. La vida és tan sols un fet material o també quelcom espiritual? i ho dic això des de l'ateisme ferm i convençut, per que no parlo de l'espiritualitat des de la religiositat sinó des del laïcisme.

Jo que soc socialista trobo a faltar entre els nostre pensadors, polítics i ciutadans el debat i la proposta d'allò que les cultures religioses assumeixen com a principi teòric d'unitat, la germanor entre tots els homes i dones del mon. Sempre he cregut que això és impossible, inviable: el socialisme i la fraternitè. I quan s'ha intentat ha esdevingut un profund i sagnant fracàs per la pròpia naturalesa dels humans. (Es esfereïdora i paradoxal les creences judeo-cristianes que afirmen que Deu va fer l'home a la sema imatge i semblança. No em puc imaginar un deu totpoderós tan injust)

En definitiva crec que hem d'honorar a homes com aquest que ni ha molts pel mon, potser no tan famosos. Però Vicenç Ferrer és un dels nostres. Ara. Per aquest motiu em permeto proposar-vos a tots els ciutadans de Badalona que reclamem el nostre ajuntament dediqui un carrer a Vicenç Ferrer. No em sembla gaire difícil i l'home s'ho val i s'ho mereix.

Enviem un email al nostre alcalde demanant-li: UN CARRER PER VICENTE FERRER
Gràcies i difon, si ho creus convenient, aquesta proposta.

Envia un email al alcalde


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Cómo construir un partido de extrema derecha sin que se note

Feliz 2014

Legalizar la falsificación.