JOAN BLANCH A LA TERTULIA DE RADIO POMAR


Joan Blanch és un polític de raça. Després de deixar l'alcaldia sempre ha estat o ho ha procurat, als mitjans de comunicació i allà on l'han volgut invitar per expressar les seves idees i vomitar els seus humors biliars, aquests últims prou coneguts.

El passat dia 4 de febrer vam poder sentir el programa La Tertulia de Radio Pomar, una radio que creix dia a dia, amb invitats com Jordi Subirana (Regidor de Comerç i consum de l’Ajuntament de Badalona per CIU), Carme Martínez (Regidora del Grup Municipal d’ICV-EUIA de l’Ajuntament de Badalona), Miguel Jurado (Regidor del Grup Municipal del PP de l’Ajuntament de Badalona), Joan Blanch (Ex alcalde de Badalona pel PSC) debatint sobre temes noticiables de dia com:

  • El Govern de l‘Estat es desdiu i retira la proposta de utilitzar els 25 anys com a base pel càlcul de la jubilació.
  • Durant el mes de gener, Badalona registra 800 persones mes aturades.
  • La Generalitat donarà el pressupost necessari per crear 25000 llocs de treball temporal als municipis de Catalunya per mitjans del Pla d’Ocupació Local.

Va iniciar el debat el Miquel Jurado parlant del pacte de Toledo i de les pensions, al igual que la resta cap s'hi va mostrar d'acord amb la presentació de les propostes del Govern de l'Estat entenent que el lloc on s'ha de debatre aquestes coses al si del pacte de Toledo.
No es raonable que actualment hi hagi empreses que estan jubilant als 52 anys.
El que s'ha de fer es garantir que això no passi.
El partit socialista ha perdut el nord.

Al debat hi va sobresortir de la resta clarament els comentaris de Joan Blanch que en l'nici de la seva intervenció va derivar el tema cap als seus demonis particulars. Fermin Casquete, Jordi Serra i tot el montillisme en ple. No va deixar cap de bonic.

Casquete un que s'ha fet multimillonari emprant el control d'una empresa com TUBGSAL i tallant la llibertat al PSC i a la ciutat.
Jordi Serra un alcalde que la ciutat no es mereix i que no ha donat mai un pal a l'aigua. No se'l coneix que hagi treballat mai fora del PSC.
Ja ha d'estar agraït als que l'ha fet alcalde, vaja!
Va posar també guapos al Ministre Corbacho del que va dir que igual que l'havien fet ministre el podrien haver nomenat conserge.
També va fer esment de l'estranya riquesa adquirida per alguns líders d'UGT a la comarca del Baix Llobregat, precisament pel segon de l'alcalde de Cornella el sr. Montilla.

És a dir, com a resum va utilitzar el fòrum que li donàvem com altaveu una vegada més de les seves guerres interiors, comentaris que a mi em semblen encertats totalment d'altra banda.

En altra moment de la seva intervenció va sorgir el seu convertiment a l'independentisme amb un llenguatge i discurs propi de moviments radicals on la culpa de tot és dels castellans. Curiós, no va dir espanyols, va dir castellans. Potser els gallecs no estan inclosos en les culpes de la desastrosa crisis que en enfonsa dia a dia. Però a continuació carrega contra la direcció de Caixa de Catalunya per la crisis que pateix pel seu mal govern. El president, com ell mateix comenta, és el ex-ministre i ex-alcalde Narcís Serra. I no fa gaire comentava el robatori permanent que es fa a les institucions catalanes i a entitats com al Palau de la Musica dirigida pel sr. Millet. El discurs dels de fora ven, però la realitat és que roba qui pot independentment del seu llinatge.

A daltres moment la resta de contertulians es van dedicar a discutir sobre el que ha fet el meu partit i no ha fet el teu. Que si abans quan governaves tu va passar allò..., avorrit!.
Sols Blanch va posar-hi una miqueta de salsa. Coneguda salsa d'un personatge que quan va liderar el PSC es va comportar de similar manera: despòticament.

AQUI LES DECLARACIONS D'EN BLANCH



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Feliz 2014

Lo dicho: Res de nou

Cómo construir un partido de extrema derecha sin que se note