SERRA TE PRESSA


SERRA TE PRESSA PER TORNAR A SER ALCALDE.


Cosa que no estranya ningú. És el seu desitj màxim. ICV va fer un manifest on instava els altres grups (PSC-CiU) ha plantejar-se la possibilitat d'una moció de censura.
Clar, que la cosa no és tan fàcil com sembla, al menys per ICV i CiU. El PSC es tirarà a la piscina encara que no hi hagi aigua. S'ha de tornar a manar.

Ara bé, que passa amb ICV, el seu manifest m'ha semblat més un desitj de fer fora al PP que una realitat possible, una posta en escena. Pactaria un govern amb CiU on Falcó (CiU) - imputat per malversació de fons, falsetat documental, etc... i on la coalició que liderà està destruint el sistema social de benestar que tant ens ha costat aconseguir - fos l'alcalde a l'ombra novament? Malament rai.

I la CiU de Falcó que en farà? En primer lloc fer el que li manin i permetin des de Barcelona. Continuar de regidor malgrat estar imputat i ser Diputat al Parlament de Catalunya te el seu preu. Segon, si desprès de recolzar el PSC de jordi Serra i més tard passar-se a fer-lo amb el PP, tornes a pactar novament amb el PSC, el crèdit polític -suposant que en tingui algun- passaria a millor record. És un home polític acabat per les circumstancies. Circumstàncies produïdes al llarg del seu ja llarg recorregut polític.

Un pacte d'aquesta naturalesa desvirtuaria el significat últim de la democracia i la defensa de ideals diferents. S'han de respectar. I no val tot. Un tripartit d'aquesta naturalesa seria encara més desagradable pels electors que un govern dirigit pel grup que més vots va rebre a les passades eleccions.

El resultat, vull vaticinar, serà una abrumadora victoria de Albiol a les properes eleccions municipals. Per què el victimisme el portaria novament a l'alcaldia.

Demano en el meu nom i en el del meu grup PSBAD, una reflexió serena per part de ICV - ja que això no es pot demanar a J.Serra obviament- per què valorin i mesurin els beneficis i perjudicis per a la nostra ciutat a mig termini en un cas i en l'altre. I que tan sols es podria acceptar un govern format per ICV-PSC amb el suport extern de CiU i tenint en compte les contrapartides exigides per aquests. Un govern dirigit a més per algú que no fos Serra seria, potser, més digerible per la població en general.
 
 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Feliz 2014

Legalizar la falsificación.

¡ Se acabaron las lágrimas !